Övrigt

Problem med mail

2016-11-21 17:26 #0 av: Essentials

Har fått problem med min mail i min Samsung S7 Jag använder mig av programmet "E-post" som man fick med. Helt plötsligt kan den inte synkronisera alls längre, dvs, inga mail kommer. Om jag försöker synkronisera manuellt genom att dra neråt på skärmen, så händer ingenting. Till slut testade jag att ta bort all cache och data i appen, och loggade ut. Problemet är att jag inte kan logga in igen! Det är bara en rund ring som snurrar, och det står "Kontrollerar inkommande serverinställningar". Så kan den stå hur länge som helst, utan att något händer.

Några tips?

Anmäl
2016-11-22 01:52 #1 av: Razzora

Får man fråga vilken typ av e-post som du har kopplat till det programmet?

Det är möjligt att ditt e-post konto har raderats på din telefon och då får du lägga in den igen. Du kan göra det under Inställningar->Konton (kan också vara epost och konton beroende på hur det står i din telefon)

Om du ser att ditt konto är där så skulle du kunna ta bort den och lägga till den igen. Skulle den inte vara där så lägger du helt enkelt dit den igen.

----------------------------------------------------------------
Saknar dig Nisse Hjärta R.I.P. 2008-10-05 - 2014-02-12
Sajtvärd på mobiltelefoner.ifokus.se och android.ifokus.se

Anmäl
2016-11-22 10:17 #2 av: Essentials

#1 Jag har ett hotmailkonto. Ja, jag raderade det från telefonen själv. Det är det som är problemet nu, att det inte går att lägga till igen. När jag trycker på "lägg till nytt konto", så skriver jag i min e-postadress och lösenord, men när jag går vidare så kommer jag till "Kontrollerar inkommande serverinställningar".  Därifrån går det inte att gå vidare.

Anmäl
2016-11-22 17:16 #3 av: aqva65

OBS ! Den 31 juli 2012 uppgav Microsoft att Hotmail så småningom kommer ersättas av en ny tjänst, kallad Outlook.com . Den 3 april 2013 stängdes Hotmail och ersattes av Outlook. även om hotmail fungerar gör det snart inte det !

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.