2012-03-24 22:00 #0 av: [Nathalie62]

Google Play är en ny tjänst som håller koll på alla dina appar, musik, böcker och filmer. Tjänsten kommer ihåg var du pausar och låter dig fortsätta på en annan enhet.

Google Play ersätter helt och hållet Android Market och därmed slås flera Googletjänster som film, musik, spel, appar och böcker samman till en butik. På detta sätt hoppas Google förenkla och kunna erbjuda ett mer komplett utbud till sina användare.

Det ska också bli lättare att synkronisera material och innehåll (som film och böcker) mellan olika datorer och mobila enheter.

Med Google Play kan du upptäcka, köpa och använda appar och spel på dina Android-enheter på webben, var du än befinner dig. Med hundratusetals appar på Google Play finns det något för alla.

Skaffa alla Android appar och spel du älskar via Google Play. Med över 450,000 appar har Google Play något för alla. Sök och installera dina favoritappar från Android via din enhet eller direkt från nätet.

Bland annat finns Alarm clocka, android kommer visserligen med en inbyggd sådan men Alarm Clock Plus är rejält mycket bättre. Till skillnad från den inbyggda väckarklockan kan du med den här appen välja att vakna till musik, ställa in så att volymen höjs långsamt. Det går till och med att ställa in så att du måste lösa ett matteproblem innan alarmet stängs av, för att försäkra dig om att du verkligen är vaken. Den finns här .
Handcent SMS är också en trevlig variant som finns att hämta här

Många utav dom är gratis och fria att utnyttja hur mycket man vill !
Tyvärr kommer vi i Sverige inte märka av någon större skillnad annat än det nya namnet, eftersom de nya tjänsterna inte finns tillgängliga för oss just nu. Google meddelar dock att deras långsiktiga mål är att ge alla länder tillgång till så många av tjänsterna så snart som möjligt.