Hårdvara

Nexus 4

2012-11-24 18:07 #0 av: [Nathalie62]

Nya Nexus är mer designad och prålig till det yttre än någonsin, men upplevelsen på skärmen är lika skönt avskalad som alltid. Google visar åter igen att fler tillverkare borde låta Android vara Android.

När Google släpper sina egna lurar (och plattor) under namnet Nexus är det alltid dags att vara uppmärksam. Det här är Android-tillverkarens egna idé om hur en bra lur ska se ut och fungera, och något som brukar resultera i nya modeller med liknande drag från andra tillverkare några månader senare. Nexus 4 är Googles skyltfönster för nya Android med versionsnummer 4.2, men också en titt in i en möjlig nära framtid.

I sin strävan att pinka in så mycket revir som möjligt på smartphone- och surfplattemarknaden har Google snart gått laget runt och gjort sina Nexus-produkter i samabete med alla de störa hårdvarutillverkarna. Den här gången har turen kommit till LG. Det känns på många sätt som ett naturligt val. Tidigare Nexus har varit välbyggda men ganska enkla i formen, och den nonsensfria design som LG haft på sina senare modeller som Optimus 4X borde passa Google som hand i handsken.

Därför är det förvånande att Nexus 4 faktiskt har en ganska så vågad design. Inte med extremt udda form och skrikiga färger á la Nokias Lumia-serie, men med en hel del coola små detaljer som gör att den sticker ut. Den är jämntunn med nio millimeter över hela luren, och har en hyfsat smal kant runtom en 4,7 tum stor skärm.

Läs mer på idg.se

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2012-11-25 15:23 #1 av: kissidor

ja LG var ett bra val av google för att få tillverka denna nexus Glad - de har haft ett svajigt rykte som mobiltillverkare uteslutande pga sin buggiga mjukvara och sina sena uppdateringar av androidversion. men hårdvaran har väl aldrig nån haft nåt ont att säga om, alltid i framkant och god byggkvalitet. så hårdvara från LG och mjukvara från google är en "match made in heaven" anser ju jag, och jag är definitivt spekulant på denna om några månader Flört

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-11-25 19:46 #2 av: [Nathalie62]

Har också ett visst intresse för den faktiskt, får se om man slår till.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2012-11-25 21:14 #3 av: kissidor

men nathalie du har ju ju din sgs3 - som du bara använder varannan dag dessutom FörvånadFlört.

men jag ska iaf ha min galaxy nexus ett tag till, jag vill av olika orsaker inte köpa elektronik precis när den nyss släppts, jag vill se ev barnsjukdomar kureras och priset gå ner lite först Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-11-26 14:27 #4 av: [Nathalie62]

#3, Vet kissidor men det är ju kul men nya grejer Tungan ute Det är nog rätt smart och avvakta tills priset lagt sig en aning.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.