Annons:
Etikettappar-och-program
Läst 6408 ggr
[Nathalie62]
6/10/13, 11:35 PM

Tre: Betala för appar via din mobilfaktura

Kund hos Tre? Då kan du nu köpa appar i Google Play-butiken och sedan betala för dessa via din mobilfaktura. 3-kunder behöver inte regga kortuppgifter på Google Play.

Tre har ingått ett samarbete med Google som gör det möjligt för operatörens kunder med Android-enheter att betala för appar via sin mobilfaktura. Den nya tjänsten är tillgänglig för både abonnemangs- och kreditkortskunder.

Samarbetet innebär också att Tres kunder inte längre behöver registrera ett kreditkort i Google Play-butiken för att kunna köpa applikationer. Tre har satt en övre köpgräns på 1500 kronor per månad, vilket är tänkt som säkerhet för kunderna. Den som vill spärra tjänsten helt har möjlighet att göra det.

Något ni har nyttjat som är kund hos 3? Bra eller dåligt?
Vad säger ni andra som inte har denna valmöjlighet?

Annons:
Ladydragon
6/11/13, 12:36 AM
#1

Nja du har fått lite felaktig information…..

detta erbjudande var såvitt jag vet Comviq och Tele2 först med jag fick nyhetsmejl om detta för 2-3 månader sedan och lite strul i början och uppdatering av Playbutiken så har det fungerat för mig i ungefär 2 månader 

när det gäller Comviq i alla fall så fungerar det även utmärkt att betala appar med kontantkortet tror dock att man måste ha registerat kontantkortet 

har tyvärr ingen koll på Telia och Telenor om dom oxå erbjuder det här 

sen är det så oxå att betalningen måste erbjudas i landets valuta och det där förstår jag inte riktigt men enda sättet att kontrollera detta såvitt jag vet är att helt enkelt prova att köpa en app man vill ha och ser vilka alternativ man får…..

här finns länk

jag använder det här alternativet flitigt då det är så mycket enklare än att krångla med kontokort och så vidare 🙂

[Nathalie62]
6/11/13, 7:14 PM
#2

Okej, tack för att du klargjorde det hela.

Upp till toppen
Annons: