Hårdvara

BlackBerry Z30 har presenterats.

2013-09-18 20:22 #0 av: [Nathalie62]

BlackBerry Z30 får nya BlackBerry OS 10.2 Efter en längre tids rykten och spekulationer så lanserar nu BlackBerry nya smartphonen Z30.

Modellen får en 5-tums Super AMOLED-skärm, en fyrkärnig 1,7 GHz-processor Snapdragon S4 Pro och ett större batteri en de tidigare modellerna - nu på 2 880 mAh. 

BlackBerry Z30 kommer att släppas med operativsystemet BlackBerry OS 10.2 som har uppdaterats med ett antal förbättringar jämfört med 10.1. Bland annat kan "Priority Hub" nu lära sig användarens hanteringsmönster och på så vis bättre organisera meddelanden och dylikt. Alla nyheter som finns i OS 10.2 kommer även att släppas till de tidigare telefonerna med OS 10 eller OS 10.1.

Vidare om Z30 kan nämnas att telefonen ska ge en betydligt bättre ljudupplevelse än tidigare med stereohögtalare som använder något med namnet "BlackBerry Natural Sound". Detta ska upplysningsvis ge en förbättrad tal- och videoupplevelse över BBM. Z30 har även en ny antenndesign som ska ge snabbare anslutningshastigheter och färre tappade samtal än tidigare.

BlackBerry Z30 kommer att släppas under nästa vecka och det i såväl England som mellanlöstern. Den ska släppas på övriga marknader senare i vinter, då tillsammans med en prislapp som utannonseras av operatörerna. Vi får väl se hur det går för Blackberrys ny flaggskepp.

Mer info på IDG

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2013-09-22 07:40 #1 av: kissidor

och nu verkar det som väntat vara klippt för Blackberry Ledsenhttp://www.swedroid.se/blackberry-sager-upp-40-av-personalen-sags-lamna-konsumentmarknaden/

alltid lite trist när ett märke som varit älskat av många går åt pepparn och försvinner - här i Sverige är det väl knappt nån som bryr sig men många amerikaner gråter nog blod över detta.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-09-22 12:13 #2 av: [Nathalie62]

#1, Det är tragiskt när det går åt det hållet Ledsen

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.