2014-02-09 22:35 #0 av: [Nathalie62]

Samsungs första smarta klocka har mängder med funktioner och bra idéer, men känns väldigt mycket förstageneration.

Vi vill verkligen gilla Gear, just för att den både utlovar och faktiskt klarar av att göra en hel del av det vi inbillar oss att vi förväntar oss av en smartklocka. Samtidigt känns många delar väldigt dåligt genomtänkta, inlåsta för inlåsningens skull, begränsade eller helt enkelt bara buggiga.

Mycket kan säkert rättas till med rejäla uppdateringar, men laddningsdockan, batteritiden och sci-fi-designen behöver lösas på annat sätt och enligt mig är baksidan inte snygg någonstans t.e.x.

Det känns helt enkelt som om Samsung tryckt in allt de kunnat och hetsat fram klockan för att kunna säga att de har en smart klocka och att de var tidigt ute. Just nu samlar de säkert in användarinformation för att se vad som används och hur det används för att skärpa sig en hel del till en Gear 2. En vild gissning är således att vi får vänta till Gear 2 eller Gear 3 innan Samsung faktiskt fått till något som är bra genomgående istället för att vara lika delar användarglädje och frustrerat hat som dagens generation är.

Vad anser ni om den här? Kommentera gärna Skrattar

Läs mer på mobil.se