Tävlingar/undersökningar

Påskäggstävling

2014-04-14 14:50 #0 av: Razzora

Nu när påsken närmar sig är det dags att börja leta påskägg här på iFokus! Tävlingen sträcker sig över 32 deltagande iFokus sajter, och konceptet går ut på att leta upp 32 ägg med tillhörande ord som gömmer sig någonstans på de deltagande sajterna! (Någonstans mellan sida 1-2 på Senaste inläggen.)

När du har hittat ett ägg så skriver du upp ordet för dig själv (förslagsvis i Anteckningsblocket på iFokus), och skriver i artikeln på HBT att ni har hittat alla ägg, glöm inte heller att skriva att du är med i tävligen. Kom ihåg att du inte ska berätta vilket ord du har hittat i tråden! 

Den 21:a när tävlingen avslutas ska du kontakta monstermash eller Ria74 över PM och berätta vilka ägg du har hittat. Du måste kunna redovisa vilket ord du hittade på vilken sajt så kom ihåg att anteckna! 

Personen med flest ägg vinner Insider! Eventuellt kan ett annat större pris vara inblandat men det är inte fastställt ännu... 

Kom ihåg att inte kommentera i den tråden ni hittar äggen om det gäller påskäggtävlingen. Så att alla kan få leta i trådarna. 

Deltagande sajter:

Agility
Adopterade
Australiens Djur
Barn
Bloggande
Cornish Rex
Cancer
Cocker Spaniel
Devon Rex
Dvärghamster
Exotiska djur
Finland
Furry Paws
HBT
Hockey
Keramik
Mus
Motor
Mobiltelefoner
Oförklarade fenomen
Pälsvård
Råttor
Reptiler
Speedway 
Sport
Tennis
TV
Te
Tvillingar
Tävlingshundar
Vilda Västern
Övernaturligt

Tävlingen pågår from 14/4 - 21/4. Tävlingstråden, där ni berättar att ni hittat ägg hittar ni här

LYCKA TILL! 

Anmäl
2014-04-14 15:28 #1 av: kissidor

kul Glad! hinner dock inte leta ägg själv tyvärr Ledsen. men hur funkar det menar du, kan du visa ett exempel på hur det ser ut när man hittar ett äggord?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-04-14 15:32 #2 av: Razzora

Oj, alla äggen är nog lite olika, men äggen ska finnas någonstans på sidan dvs att den är fullt synlig. Mitt i ägget ska ett ord finnas, till exempel ÄGG eller PÅSK... De ska man skriva ner och även vilken sajt man hittade den på. Sedan så ska man skicka in det man hittade den 21:a april till antingen monstermash eller Ria74. Så ska en dragning ske av de som har hittat mest ägg/ord.

Anmäl
2014-04-21 15:51 #3 av: Razzora

Idag måndag den 21 april är det sista dagen i tävligen. Glöm inte att vara med!

Anmäl
2014-04-21 17:25 #4 av: [Sångfågeln752]

Jag har inte funnit ett enda någonstans ha ha Lipar

Anmäl
2014-04-21 21:25 #5 av: Razzora

Ojdå, även om det står att man ska kolla på första till andra sidan på de olika inläggen så kan det i vissa fall behöva gå tillbaka fler sidor än så.
Listan på de olika sajterna finns med i tävligen är uppradade i #0

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.