Teknik

Hjälp med HTC

2012-06-13 16:05 #0 av: Vanniz

Hej, jag har en "HTC sensation beats audio" som jag köpte för 9 månader sen ungefär men den har börjat krånglat väldigt mycket och min pojkvän har också en HTC och vi har samma problem.. om man skriver ett sms så kan den skriva massa ord själv utan att jag trycker typ som " ppppöööööggåå" förstår ni? och sen kan det komma upp olika program och stängas och ringa folk utan att jag enst trycker,det är riktigt störande ibland har jag lust att kasta den i väggen. någon med samma problem eller vet vad man kan göra åt saken?

Tacksam för svar :)

Anmäl
2012-06-13 16:08 #1 av: LaSadie

låter inte bra, kanske ska lämna in den på  "koll" så att säga

Anmäl
2012-06-13 17:18 #2 av: [Nathalie62]

Jag hade nog lämnat in den på service för det låter inte friskt.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2012-06-13 19:41 #3 av: [Vargöga]

Jag hade också lämnat in den på service.

Anmäl
2012-06-13 22:46 #4 av: Vanniz

tack för alla svar, ska åka imorn och lämna in den på service :)

Anmäl
2012-06-14 20:02 #5 av: Moalinn

du har säkert redan lämnat in den, men HTC har en fantastisk support där ni alltid kan vända er till, maila som ringa. Eller chatta med dem. Jag har också haft problem med att den skriver saker jag inte ens visste fanns men direkt har jag vänt mig till supporten och de har hjälpt mig varje gång. Många gånger har det slutat med att jag behövt göra en fabriksåterställning och efter det så fungerar det som det ska igen och sen är det bara att vänta på en programuppdatering.

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2012-06-14 22:52 #6 av: Vanniz

#5 det brukar komma upp "informera HTC" men det har alltid strulat när jag ska göra det.. orkade verkligen inte med mobilen som den var nu gick inte enst att använda den men jag har lämnat in den nu hade garanti kvar, provade att återställa den men det funkade tyvär inte heller :) om det händer så här igen med mobilen så får jag prova det du säger..men var helt omöjligt att trycka på informera HTC för att den satt bara igång internet och börja skicka sms och sånt direkt höll på att kasta mobilen i väggen haha..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.