Applikationer/appar

"Paketfilen är ogiltig"

2012-09-06 17:55 #0 av: elrud

Hjälp!

Har en HTC ChaCha och har försökt installera instagram fler gånger än jag kan minnas men får varje gång någon sorts felmeddelande. Har provat installera från både market och google play (där det även står att instagram är kompatibel med min telefon, så där borde det inte vara några problem)

Först gick det helt enkelt inte att installera, den "laddade ner" eller vad man ska säga men när den väl skulle börja installera gick det inte, stog nåt om "filen/appen kunde inte hämtas, försök igen"

Då googlade jag runt lite och såg folk med samma problem, men med andra telefoner så inställningarna de kunde göra för att åtgärda problemet kunde inte jag göra.

Har provat rensa cacheminnet för market och fifflat lite med internetinställningarna så något borde ju ha ändrats i systemet.

Har provat ladda ner flertalet gånger efter det men får nu meddelandet "Paketfilen är ogiltig" efter att instagram har laddats ner och ska börja installera

HUR SKA JAG GÖRA???? :O
Tacksam för all hjälp!

 

Anmäl
2012-09-06 18:08 #1 av: [Nathalie62]

Har dom som har appen kontaktmöjligheter ? Prova i så fall att meila och fråga vad problemet kan vara för du verkar har provat mycket redan.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.