Hårdvara

Mobilen har krashat

2012-11-18 21:07 #0 av: [Agilityvovven]

Hej!

Min Sony Xperis S sa nyss upp sig (Gråter ) och jag hoppas att jag kan få lite hjälp här.

Jag köpte den i våras och den har fungerat utan problem (förutom när jag tappade den i taoletten i maj och touchen laggade i några dagar, men efter det har det aldrig varit några problem).

Satt för en halvtimme sedan och smsade med en kompis när jag först fick upp ett felmeddelande om att webbläsaren hade stoppats. Klickade 'avbryt' men det fortsatte komma upp varje gång jag försökte gå in på webbläsaren (skulle öppna en länk från smset).

Efter några minuter kom nästa felmeddelande upp, "android.process.media has stopped" (eller något liknande), kryssade ner detta också men det fortsatte komma upp ca var 20de sekund. Stängde av mobilen och försökte sedan starta den igen. Den startas fram till att "Xperia" kommer fram på skärmen, sedan är det som att den startar om igen. Och så håller det på. Igen och igen. Provat att "tvångsaomstarta" den (strömknapp + volymknapp) men inget händer. Någon som varit med om liknande?

Tappade den ju i toaletten i maj och det syns att den har hamnat i vatten (fått sånadär röda markeringar på baksidan innanför skalet?), gäller garantin då?

Tacksam för hjälp och tips.... :)

Anmäl
2012-11-19 09:27 #1 av: MichaelE

Eftersom den är fuktskadad, så nej. Garantin gäller inte. Du kan ju alltid hoppas att en fabriksåterställning kan fixa programvaran.

Anmäl
2012-11-19 15:58 #2 av: [Agilityvovven]

Som jag misstänkte då...

Men hur gör jag en fabriksåterställning när jag inte ens kan komma in på mobilen?

Anmäl
2012-11-19 18:56 #3 av: [Nathalie62]

#2, Du får nog skicka in den då tyvärr.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2012-11-20 22:49 #4 av: kissidor

ajaj Rynkar på näsan. ja spåren efter fuktskador upptäcker de direkt på verkstaden, och vad man har hört så är det ju tyvärr till och med så att fel som inte har med fuktskadan att göra åtgärdar de inte heller med hänvisning till att garantin inte gäller då den är fuktskadad!

risken är om du skickar in den att de bara säger att garantin inte gäller pga fuktskada och så får du betala några hundra bara för undersökningen Rynkar på näsan

det är inte sån tur att du har nån form av drulle(allrisk)-tillägg på hemförsäkringen då? fast det är ju förstås självrisk på det också. kolla på blocket efter en bättre begagnad är kanske samma pengar som självrisken?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2012-11-21 19:25 #5 av: [Agilityvovven]

Lämnade in mobilen igår. Garantin gällde ju inte men den var försäkrad så jag ska få en ny likadan för några hundra :)

Anmäl
2012-11-21 19:29 #6 av: [Nathalie62]

#5, Trevligt med positiva nyheter Glad

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.