Övrigt

Sony xperia U - ljudproblem

2012-12-04 13:04 #0 av: fanniiiiie

Har nyss köpt telefonen av min kompis, som knappt använt den.
Iförrgår natt så kopplade jag in den i min dator för första gången, och installerade allt som behövdes. Jag hade tidigare under dagen kollat på mobilen ifall någon uppdatering behövde göras, men det stod att den hade alla senaste uppdateringar.
Då när jag kopplade in den i datorn, så stod det att jag inte hade den senaste uppdateringen och att jag kunde uppdatera den nu direkt via datorn. (Något sånt stod det) Så självklart gjorde jag det! Uppdateringen tog hela 30minuter, det kom en text innan att den skulle ta så länge också.

Nu efter den uppdateringen, så är mitt ljud helt fel.. Det liksom "hackar fram", extremt! Vid vartenda ljud. När mobilen ringer, vid alarm, när jag lyssnar musik, när jag har i headset, ja helatiden... och det låter riktigt hemskt...

Någon som vet vad felet är? Behöver ju inte ha med uppdateringen att göra men jag tänkte att det kanske hade det..

Anmäl
2012-12-04 19:49 #1 av: [Nathalie62]

Har du frågat din kompis om denne lagt märke till något sådant trubbel ? Vet du om det funkade innan uppdateringen ?

Prova starta om telefonen och se om det gör någon skillnad.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.