Övrigt

Behöver råd om Samsung

2013-06-11 00:40 #0 av: MoaL

Hej!
Jag ska snart köpa min första mobil ever som inte är en gammal hederlig telefon där man i princip bara kan ringa och sms:a och spela snake. Valet står mellan Samsung Galaxy S3 mini I8190N Smartphone och Samsung Galaxy S2 Plus I9105P Smartphone

Jag har provat minin litegrann och tycker att den är väldigt lätt och trevlig. Hur stor är skillnaden mellan de båda? Vilken av dem skulle ni rekommendera? Jag kommer antagligen att spela en hel del spel, så hur stor skillnad är det gällande batteriet?

Jättetacksam för svar! Tummen upp

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2013-06-11 02:03 #1 av: bamse6311

Det där var ingen enkel fråga.

Rent instinktivt skulle jag nog säga S2:an.
Större skärm, bättre kamera, något snabbare processor mm.

Nåväl, det där är bara min högst personliga uppfattning och du kommer säkert att få många svar på din fråga.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2013-06-11 06:32 #2 av: kissidor

grattis till din kommande första smartphone Glad!

s2 plus är nog lite bättre i och för sig. men om s3 mini känns bra tror jag ändå det kan vara klokt att välja den, det finns vassare smartphones men den är absolut tillräckligt bra för att du ska bli nöjd då det är din första smartphone, och då tror jag det är viktigare att du känner att du trivs med formatet. har ingen aning om hur mycket batteritiden skiljer mellan dem, det beror också så mycket på exakt hur du kommer att använda den. som du säkert vet är det daglig laddning som gäller för i stort sett alla smartphones, och ett extra batteri på lut för nödsituationer är ingen dum idé heller.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-06-11 19:12 #3 av: [Nathalie62]

Jag tippar nog också på S3 mini eftersom den känns bra för dig och sen tycker jag personligen att den är snyggare utseendemässigtLipar

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl
2013-06-14 08:02 #4 av: [tråkig]

S2 definitivt för jag högar den dock inte plus :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.