Applikationer/appar

kan inte ladda ner app

2013-08-02 14:00 #0 av: Frosstis

försöker ladda ner "the key" från appstore, men när den ska laddas ner står det 'package file is invalid"??? varför?
jag vill ha denna appen..


Anmäl
2013-08-02 14:31 #1 av: kissidor

jag vet inte Paulina, men jag testade i alla fall att ladda ner den till ipad för att se om det var ett generellt fel, men för mig gick det bra. hur många gånger har du testat att ladda ner den?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-08-02 14:40 #2 av: Frosstis

#1 Flera gånger.. ska försöka igen.. har ju android så det kanske är skillnad? ska testa på min ipod också.


Anmäl
2013-08-02 14:42 #3 av: Frosstis

Åhh på samma gång, alla mina kontakter har tagits bort?! vilket har lett till att jag skickat jättemånga sms fel till olika personer jag vart säker på att det var rätt, haha.. :p hur återställer jag dem? jag vet inte vart jag sparat dom!


Anmäl
2013-08-02 14:45 #4 av: Frosstis

Funkade på ipoden. på telefonen står det "insufficient storage available". Vadå otillräckligt lagringsutrymme, jag har ju köpt nytt minne så jag har dubbelt så mycket som förra gånger? grrr


Anmäl
2013-08-02 16:23 #5 av: kissidor

jamen... Paulina nu fattar jag ingenting Funderar. du skrev ju att det var från AppStore så jag förutsatte att det var en iOS-enhet du pratade om - men nu pratar du om android Funderar?

men om det ändå är en androidtelefon det gäller så hjälper det tyvärr inte hur stort minneskort du köper, där lagras bilder, filmer, musik och sånt - appar ligger i internminnet. men vilken telefon har du då? beroende på modell kan det hända att det går att flytta över viss appdata på sd-kortet.

vad beträffar dina kontakter så beror det ju på vilket konto du valt att synka dem med, jag använder Google-kontot för det är man ju ändå alltid inloggad på i telefonen, så det är ju enklast Glad. men vad du har vet jag ju inte Skämtar.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-08-02 16:33 #6 av: kissidor

just ja, testade att ladda ner den till telefonen också då (android) och det gick bra det med (fast som 46-åring känns det sådär att ha laddat ner en Justin bieber-app kan jag säga SkämsSkrattar). 

just den här appen har inte stöd för att delvis ligga på sd-kortet, men det kan ju hända att andra appar du har kan det så du kan få bort lite från internlagringen. det ser du i såfall i inställningar/program, gå in på en app och se om du har alternativet "flytta till sd-kort" aktivt. spelappar till exempel kan ofta ha det, men OBS att både appen och din telefon måste ha stöd för det om det ska funka. stöder inte din telefon det måste du ta bort appar för att få plats med nya. 

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-08-02 17:06 #7 av: Frosstis

#5 Ojdå, hahah. Har en android iallafall :p xperia J.
Anmäl
2013-08-02 17:12 #8 av: Frosstis

Alla mina appar är redan på sd minnet :/


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.