Tillbehör

Skal försämrar telefonen!

2013-10-03 13:30 #0 av: goken

Jag kan säga att skal på min telefonen är helt förkastligt. Kan bara vara om man tycker telefonens utseende är det viktigaste! Hade problem med mitt Wi-fi både på jobbet och hemma. Hade mycket dålig räckvidd (5-10 meter). Gjorde då ett test med att ta bort mitt fina skal. Jag fick omedelbart dubbel räckvidd på min Wi-fi! Täckning i hela huset! Nu har jag läst att antennen på bl.a Iphone ligger i ramen runt telefonen. Har någon sett eller läst någon varning (test) om detta? Finns det bättre eller sämre skal? Har Iphone 5.

Hur kan man få veta det?

Anmäl
2013-10-03 13:44 #1 av: kissidor

jag tror inte det gäller iphone 5, vad jag kunde förstå av en snabbgoogling. där ska visst antennerna sitta under glaset längst upp och längst ner.

jag använder ju inte skal själv, men säkert är det ju så att med telefontillverkarens egna skal kan man nog räkna med att de tänkt på att inte försämra mottagningen, medans tillverkarna av tredjepartsskal kanske inte ägnat en tanke åt detta.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.