Tillbehör

Nytt batteri till noten?

2013-11-09 12:17 #0 av: [[Månen@]]

Hej jag har samsung galaxy note första noten alltså. Batteriet har blivit super dåligt och jag tänkte om jag kunde köpa ett nytt batteri? finns det att köpa till min mobil?

Jag har juh läst om telefoner som har brunnit upp av nytt batteri, är det säkert att köpa ett nytt? och vad ska jag köpa i så fall?

Anmäl
2013-11-09 14:51 #1 av: kissidor

oh ja, visst finns det batterier att köpa till den Glad! googla bara på "batteri till galaxy note" så får du upp flera alternativ. eftersom det handlar om att du vill byta batteri och inte bara ha ett extra så tycker jag nog att du ska köpa ett samsung originalbatteri, de är dyrare men lite bättre. fast du kan ha tur med ett "kinabatteri" också.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2013-11-09 17:14 #2 av: [Nathalie62]

Det finns en hel del till den Månen, jag rekommenderar dig att köpa ett orginal på grund av risker det finns med piratkopior, det kostar en del men kommer vara värt det i slutändan och eftersom du ändå måste byta ut mot det gamla du har så är det troligen bäst.

Här är ett alternativ till exempel.

Har värdskapet över Mobiltelefoner och Datorn, samt Medarbetare på Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.