Hårdvara

Decathlon

2014-03-08 01:40 #0 av: Razzora

Sportkedjan Decathlon har annonserat ut sin första mobil som ska vara anpassad för vildmarksbruk som de kallar för Quechua Phone 5".
Den ska då vara på 5", stöttålig, vattensäker och med ett batteripack som ska räcka en hel helg. 

Detta låter som något för dom "vanliga" smartphones också borde ha.

Tyvärr så har de ännu inte annonserat ut pris eller någon mer specifik specifikation på telefonen, det enda man får reda på att den ska ha Android 4.1 och en fyrkärnig processor på 1,2 GHz.
Batteritiden ska vara uppåt 22 timmars taltid!

Läs mer här: Decathalon börjar sälja mobiler

Anmäl
2014-03-08 08:50 #1 av: kissidor

håller med dig, det där skulle man ju vilja se i "vanliga" smartphones istället, dvs utan att man behövde göra avkall på prestanda Nörd. såg du upplösningen - 800x480 på en 5"-skärm Förskräckt! men det är kanske priset man betalar för att batteriet ska räcka så länge, vi får hoppas på ny teknik vad gäller batterier om vi ska kunna få allt vi önskar oss!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-03-08 15:03 #2 av: Razzora

Ja, jag säg upplösningen och var tvungen att titta en extra gång för att se om jag verkligen såg rätt Yrar

Men som sagt om det är ny teknik för batteriet och det är priset för en sämre skärm så kanske man får ta det först. Men förhoppningsvis så kan man även få en bättre skärm sedan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.