Hårdvara

Moto 360

2014-03-18 20:56 #0 av: Razzora

Nu har Motorola har annonserat deras klocka som då ska ha Android Wear, vilket ska vara en mer nerskalad version av Android för enheter som bärs direkt mot kroppen som tex klockor.

Den största skillnaden mellan de andra tillverkarnas klockor och Moto 360 är att Moto 360 verkligen ser ut som en klocka.

Riktigt snyggt enligt mig Tummen upp

Lär mer här: Motorola presenterar smartklockan Moto 360 med Android Wear

Anmäl
2014-03-19 06:24 #1 av: kissidor

ja det har verkligen exploderat med smartklockorna nu Förskräckt! själv sitter jag och väntar på min omate truesmart som jag var med och sponsrade på kickstarter i höstas. den skulle enligt planen levererats i november förra året, men det förstod jag redan från början att det var uteslutet, de underskattar alltid allt bök med att färdigutveckla produkten, få fram alla delar  till den, kvalitetstesta den, certifiera den osv osv. 

men det är klart att nu när det bara forsar ut smartklockor från varenda tillverkare och till och med flera modeller från en del så funderar man ju om man borde ha varit så snabb. dock står sig truesmart fortfarande i konkurrensen med en bättre hårdvara, vattentäthet samt möjlighet att stoppa sim-kortet direkt i klockan och använda den som telefon, alltså inte bara som följeslagare till telefonen. kan ju vara praktiskt på stranden i sommar till exempel Glad. så dyker den upp nån gång här under våren och håller vad den lovar så ska jag inte klaga


Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.