Ringsignaler/bilder/spel

HJÄLP- radera framgång i spel

2014-03-22 17:29 #0 av: Falathrin

Jag har tagit bort ett spel på min iPhone 4 för att jag ville börja om från början (ett restaurang spel) men om jag installerar det igen så är allt jag har gjort fortfarande kvar. Jag hade spelet för ett par månader sedan men tog bort det för att jag inte spelade och när jag installerade det igen för någon vecka sedan så fick jag börja om från början. Kan någon hjälpa mig? c:

Anmäl
2014-03-22 17:33 #1 av: [Moa-]

Har du testat att manuellt radera cache-minnet och rensat data för programmet? Jag vet tyvärr inte hur man gör detta på iPhone, men det borde du ganska enkelt kunna hitta från programhanteraren.

Anmäl
2014-03-22 17:35 #2 av: leemland

Du motsäger dig i texten.. Först säger du att allt är kvar efter din avinstallation och sedan säger du att du fick börja om från början :S / J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Anmäl
2014-03-22 17:35 #3 av: leemland

Där brukar vara bland inställningar på varje spel om man vill "börja om" . 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Anmäl
2014-03-22 17:40 #4 av: Cronsell

När du tog bort spelet, valde du att ha kvar det i Game Center?

Det kan även vara så att spelet är kopplat till din facebook.

Anmäl
2014-03-23 10:57 #5 av: Razzora

Hur har det gått 

Falathrin

? Någon lycka med att radera inställningarna på spelet?

Anmäl
2014-03-23 14:17 #6 av: Falathrin

#2 Jag raderade spelet för ett par månader sedan. När jag installerade det igen fick jag börja om från början. Sedan avinstallerade jag det igen och då hade inget raderats.


#5 Jag har inte lyckats radera "framången" i spelet ännu. 

Kan man ta bort ett Game Center konto i alla fall?

Anmäl
2014-03-23 14:44 #7 av: Razzora

#6 Vad jag kommer ihåg så kan du endast logga ut ifrån Game Center, så att ta bort ett konto verkar inte fungera så bra. Det du kan göra är det ta bort all information från ditt konto det ska du kunna göra på (nu har jag ingen iphone som jag kan testa på men det ska vara något liknande) Mig->Konton ->Se Konton.

Om jag inte minns fel så när man avinstallerar ett spel så ska du få upp en popup som säger om du vill radera alla inställningar eller om du vill behålla dom. Det du kan göra är att testa att avinstallera det igen och se om du får upp den popup. 

Skulle du även kunna skriva vilket spel det gäller, så ska jag ta fram lite mer information om det går att radera informationen på ett annat sätt.

Anmäl
2014-03-23 15:48 #8 av: kissidor

jag har för mig att när jag raderat spel på iPaden så har den frågat om jag även vill radera all data från gamecenter Funderar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.