Övrigt

Ny smartphone, tips

2014-04-14 12:01 #0 av: nadilda

Igår så blev min älskade Htc wildfire s överkörd av två bilar. Den lever fortfarande men skärmen är helt trasig och eftersom det är en så pass gammal mobil så tänkte jag skaffa en ny.

Jag har egentligen inte särskilt höga krav på mobilen. Jag lyssnar aldrig på musik, behöver inte en massa fancy funktioner och om jag ska fota fint så använder jag min systemkamera. Men jag vill ha en mobil som det går att slösurfat snabbt med, som har en helt ok kamera, gärna är liten och som inte kostar men än runt 2500 kr. 

Eftersom jag är helt okunnig inom mobilfronten så ber jag er om lite tips på vad för mobiler som hade passat mig.

Jag har funderat lite på en htc one mini, eftersom jag gillar htc...men den känns lite väl stor.

Och jag har ingen aning om vilken grupp detta inlägget ska vara iLipar

Anmäl
2014-04-14 13:07 #1 av: kissidor

vad tror du om xperia v: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1398673 ? eller varför inte s4 zoom: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1996373 ? eller s4 mini förstås om du kan sträcka dig lite över 2500: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1955877

men om du tycker htc one mini är för stor blir det svårt för dig - det finns helt enkelt inte mindre telefoner än så som fortfarande är ok, och är inte telefonen som helhet ok så kommer inte dess kamera att vara det heller. om du inte vill försöka få tag på en begagnad iphone då förstås, de är ju mindre och har bra kameror.

här är en storleksjämförelse med din wildfire inlagd tillsammans med de telefoner som här har nämnts hittills Glad: http://androidenheter.se/storleksjamforelser/?l&sony-xperia-z&htc-one-mini&sony-xperia-v&samsung-galaxy-s4-zoom&samsung-galaxy-s4-mini&htc-wildfire-s&apple-iphone-4s

 

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-04-14 13:17 #2 av: nadilda

#1 Tack för svaret! Glad

Anmäl
2014-04-14 15:41 #3 av: bamse6311

nadilda.

Man vänjer sig väldigt fort vid en lite större skärm och när man väl gjort det så kan man inte tänka sig att gå tillbaka till en mindre.

Jag hade själv också en Wildfire S men tröttnade på den väldigt snabbt och köpte en HTC Sensation och skillnaden mellan i skärmstorlek mellan de två var ögonbedövande på ett positivt sätt.

Nu har jag en lur med 4.7 tums skärm och skulle inte kunna tänka mig en mindre.

Nu har du fått väldigt bra förslag av kissidor.

Titta gärna också på bifogade länkar:

http://www.mobil.se/tester/produkttester/test-motorola-moto-g

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2353700

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2014-04-14 16:05 #4 av: nadilda

Tack så mycket Bertil. Haha, saken är det att jag har så himla små händer att jag når liksom inte om skärmen är för stor Lipar I så fall måste jag sitta på med två händer och det är så jobbigt...

Anmäl
2014-04-14 16:11 #5 av: kissidor

du blir nog nästan tvungen att försöka lära om nadilda, att hantera telefonen med bägge händer utom i undantagsfall - det blir i princip omöjligt att hitta en vettig telefon annars. jag har också små händer så jag förstår ditt problem, men min s4 klarar jag ganska bra ändå

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.