Rykten

Rykten: Motorolas nya flaggskepp?

2014-05-09 23:57 #0 av: Razzora

Nu verkar det som om Motorolas nya flaggskepp är på gång. Namnet på den ska då vara Moto X+1. Eftersom Moto X introducerades till marknaden i augusti förra året så är frågan om de kommer att introducera denna efter sommaren också.
De ska ju visa upp en ny mobil den 13 maj, men den sägs vara en ny budgetmobil. Kan det vara som så att de ändå kommer att visa upp sitt nya flaggskepp då? För mer än den bilden som finns på artikeln så vet vi inte så mycket mer om Moto x+1. 


Läs mer: Moto X+1 ser ut att bli Motorolas nästa toppmodell

Anmäl
2014-05-10 10:06 #1 av: kissidor

efter sommaren låter ju inte så taktiskt - jag tror inte så många som tänkt köpa nytt i år gitter vänta på den då när allt annat redan visats upp Ledsen. det ska vara att nexusen som är kvar då iofs, och den och moto x tror jag kan ha lite samma målgrupp. men nexusen kommer ju ännu senare, dvs det har den brukat göra iaf. men om nu nexusen även i år är baserad på lg´s senaste flaggskepp kanske den också kommer tidigare... Funderar. ja det är inte lätt att vara mobilnörd i dessa dagar NördGråterSkrattar!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-05-12 11:47 #2 av: Razzora

Nej jag tycker inte heller att det låter så taktiskt, sedan om de väntar till jul är ju en helt annan sak. Men men. det är JOBBIGT att vara mobilnörd nu.. alla fina blanka (matta) telefoner... ME WANTS! Tummen uppNördArg

Anmäl
2014-05-12 12:34 #3 av: kissidor

jag hoppas folk förstår hur synd det är om oss! NördOskyldigSkrattar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-05-12 13:00 #4 av: Razzora

Haha, jag undrar det... Tror mer att de tycker att vi är lite "konstiga" SkämtarNörd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.