Mjukvara

VLC får Chromecast stöd!!

2014-06-09 21:39 #0 av: Razzora

Nu verkar det som om utvecklarna bakom VLC har bestämt sig för att ge stöd för Chromecasten. Vilket i mina öron är en extremt trevlig nyhet. Stödet ska då komma till en början till Android, iOS och PC. Tyvärr verkar det som om Windows Phone, Linux och Mac får vara tålmodiga då det kommer att dröja ett tag innan de får Chromecast stödet till VLC.

Läs mer: http://www.swedroid.se/vlc-kommer-fa-chromecast-stod-android-ios-och-pc/

Anmäl
2014-06-10 09:56 #1 av: kissidor

alla nyheter om att flera appar får stöd för chromecast är goda nyheter Tummen upp, även om jag personligen inte har nån användning för just vlc Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-06-10 11:09 #2 av: Razzora

Använder du inte VLC alls kissidor? Om man kör från surfplattan eller telefonen och ska streama filmer så kan man välja vlc som spelare. Dessutom kör jag nog alla mina gamla filmer och så via VLC SkrattarNörd

Anmäl
2014-06-10 12:34 #3 av: kissidor

hmmm, nu är jag inte med riktigt Förlägen. om jag streamar i tex netflix, viaplay, hbo - hur menar du då att jag kan välja att det ska spelas upp i vlc? var och när väljer man det Yrar?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-06-10 13:15 #4 av: Razzora

Märker att jag kanske antog för mycket. Nej det går inte att köra tex Netflix, viaplay eller andra streaming sajter som har en egen app, vad jag vet i alla fall. Det jag menade var andra sidor på nätet, tex primewire och så vidare. Sajter som endast finns på någon sida på nätet. De kan man använda vilken spelare som helst.

Anmäl
2014-06-10 13:32 #5 av: kissidor

ok, men då tar jag och laddar ner den ändå så den är redo att uppdateras direkt när väl stödet kommer Tummen upp - för det förekommer ju att jag tittar från nån sida på nätet också, även om det är mitt sistahandsval.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.