Övrigt

Xiaomi Mi4

2014-07-20 18:23 #0 av: bamse6311

Ja, vi får väl se vad den går för när den har blivit testad men det verkar ju kunna bli en riktigt (rysare) vass  lur i mellanprisklasen.

http://www.mobil.se/nyheter/bilder-visar-xiaomis-nya-v-rstingmobil

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2014-07-21 09:45 #1 av: kissidor

jadu, det där låter nåt det Nörd! men specifikationer på papperet är en sak och lurens faktiska prestation nåt annat, så mycket har man lärt sig Glad. dock är ju xiaomi inte alls okänt egentligen även om de inte funnits på den här marknaden tidigare, men i nördkretsar är det ett namn som nämnts och med ganska gott rykte. och med hugo barras inflytande över utvecklandet så finns det väl goda förutsättningar för ett bra slutresultat Tummen upp

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-07-22 00:35 #2 av: Razzora

wow säger jag ;)

Anmäl
2014-07-22 19:02 #3 av: bamse6311

Får den här bra recensioner i olika test så är det ju ett helt klart alternativ till dyrare lurar.

Dock som kissidor påpekar så är det en sak med specar på ett papper och hur den sedan faktiskt presterar.

Hur som helst så om tester visar att den kanske inte är fullt i klass med flaggskepp så lär den väl bli ett av de absolut bästa alternativen i mellansegmentet.

Konkurrensen på smartphonemarknaden idag har ju faktiskt enbart på ett eller två år gjort att vi hela tiden får bättre och bättre lurar i alla prissegment.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.