Mjukvara

Låsa upp mobil med digital tatuering

2014-07-23 04:54 #0 av: Razzora

 En utav Android L'snyheter är att man ska kunna låsa upp en telefon  på olika sätt. Tex att man har en Android klocka  som då agerar som kod eller om man befinner sig på en viss plats. 

Motorola Moto X har redan funktionaliteten som får en bluetooth apparat att agera som nyckel.

Nu har Motorola ett sammarbete med Vivalnk, som då ska göra en självhäftande digital tatuering som ska hålla i 5 dagar (den ska även hålla för när man duschar och andra aktiviteter), denna ska då kunna agera som lås för din telefon. De kommer att säljas som 10 pack och kosta  10 dollar.

Vad tror ni om denna metoden för att låsa upp mobilen?

Läs mer: http://www.swedroid.se/motorola-moto-x-gar-nu-att-lasa-upp-med-digital-tatuering/

Anmäl
2014-07-23 08:50 #1 av: kissidor

hmm, och så ska man komma ihåg att sätta på sig ett nytt klistermärke, och så ska man komma ihåg att köpa nya klistermärken, och så ska de finnas i lager så man kan köpa dem - njäeh. en permanent tatuering ska det vara isf, då är jag på Skämtar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-07-23 13:27 #2 av: Razzora

Haha, ja visst verkar det besvärligt att behöva köpa nya tatueringar hela tiden. Tänk sedan om någon annan får tag i dom tatueringar (tex om du har fest hemma) som då kan jävlas med dig ordentligt... Nope då är det mer som du säger kissidor, bättre med en permanent tatuering i så fall Skämtar

Anmäl
2014-07-24 22:21 #3 av: bamse6311

Nja, säger som kissidor.

En "riktig tattoo" hade varit en helt annan sak och speciellt då om man själv kunde välja motiv.

Problemet med sådana är väl snarare att de sitter i för resten av livet men å andra sidan så är det en riktigt snygg tattoo så kan man ju leva med det också i resten av livet även om man byter lur Skrattar.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.