Hårdvara

Samsung Galaxy Alpha release på måndag?

2014-07-31 17:31 #0 av: Razzora

Det verkar som om Samsung ska släppa deras så kallade "iPhone dödare" Galaxy Alpha nu på måndag, det vill säga 4 augusti.
Detta antagligen för att de kommer att visa upp Galaxy Note 4 på IFA mässan, så de vill inte att Alphan ska ta något fokus ifrån Note 4:an.
Alphan är i den så kallade mellansegmentet och ska ha en aluminum ram, 4,8" skärm, 32 GB lagring (ej expanderbart) och fingeravtrycksläsare.

Frågan är lite hur mycket denna kommer att kosta egentligen.

Läs mer: http://www.swedroid.se/samsung-galaxy-alpha-kommer-pa-mandag-enligt-rapport/

Anmäl
2014-08-03 21:19 #1 av: Razzora

Verkar som om de har ändrat datumet och säger nu att det ska vara den 13 augusti istället.
http://www.swedroid.se/nya-ryktesbud-samsung-galaxy-alpha-presenteras-13e-augusti/

Anmäl
2014-08-04 14:05 #2 av: kissidor

jag är helt oförstående inför den här telefonmodellen - på sätt och vis är jag dock väldigt nyfiken inför presentationen, bara för att få se om den verkligen är så konstigt specad som det ryktas och då till vilket pris

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-08-05 19:11 #3 av: Razzora

Jag är också bara nyfiken men jag förstår mig inte på modellen bara.
Nu har det kommit ut lite mer bilder och specifikationer. Men det som förvånar mig mest är batteriet, endast 1850 mAh...
http://www.swedroid.se/samsung-galaxy-alpha-jamfors-med-iphone-senaste-lackan/

Anmäl
2014-08-05 20:41 #4 av: kissidor

ja då ska de ha kommit på något helt revolutionerande i batteriteknologisk väg då. man kan nästan börja tro att Samsung har missförstått helt och hållet och valt att plocka endast de minst imponerande delarna från en iPhone för att sen stolt visa upp och säga "titta, den är nästan likadan" Skrattar . nej sannerligen razzora, jag håller med dig  - än så länge begriper jag inte ett skvatt av den här modellen Funderar - vi får väl se om poängen uppenbaras snart.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-08-05 21:59 #5 av: Razzora

Ja vi får verkligen hoppas på det kissidor för just nu är det mer frågor än svar med denna modellen. Och sedan detta med batteriet är ju ofattbart, ska batteriet räcka 4 timmar eller? Känns ju helt sjukt ju.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.