Rykten

Rykten: iPhone 6S

2014-08-26 21:16 #0 av: Razzora

Det verkar som om den 9 september så kommer Apple att hålla sin presentation av den nya iPhone som för tillfället kallas enligt rykterna som iPhone 6.

Tyvärr verkar det inte som om något kring specifikationerna har läckt ut. Men vi får väl vänta tills IFA mässan har börjat och se om fler rykten kommer ut.

Läs mer: http://www.mobil.se/nyheter/f-rsta-ryktena-om-iphone-6s

Anmäl
2014-08-27 11:46 #1 av: kissidor

minsann, 6:an presenteras om ca två veckor men det går redan rykten om 6s - jag tror att den här rykteskarusellen börjar urarta lite Skrattar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-08-30 08:23 #2 av: [Jens]

På jobbet så har helt plötsligt många av mina medarbetare fått problem med sina telefoner och behöver byta ut dem. Konstigt va? FunderarSkämtar

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2014-08-30 10:41 #3 av: kissidor

borde de inte vänta någon månad till Jens Skämtar? snopet för dem om de behöver byta för tidigt Skrattar

6:an verkar ju kunna bli en riktigt bra telefon, med vettig skärmstorlek och många viktiga förbättringar i iOS 8 Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-08-30 12:05 #4 av: [Jens]

Ja, de borde vänta lite till men de har säkert planerat det hela. Själv tror jag att jag väntar på nästkommande modell med 5,5 skärm som troligtvis kommer nästa år. Vi får se men då är det privat och inte via jobbet.

Det kommer bli en himla bra telefon men jag har inte en susning om hur den kommer att se ut men den 9e kommer vi får veta =)

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2014-08-30 14:00 #5 av: kissidor

själv tycker jag än så länge att 4,7-5" är lämpligast för privattelefonen (går bra att hantera med en hand tom med mina små hamstertassar och är fickvänlig men har ändå användbart mycket skärmyta) och 5,3" och uppåt passar bättre för jobbtelefonen som jag i mitt fall har antingen på skrivbordet eller i väskan Glad.

ja det är sjukt mycket intressanta grejer som presenteras i septembers första halva på mobilfronten, iPhone 6 är naturligtvis en av dem. från det andra lägret ser jag bla fram emot note 4, moto x2 och z3 compact samt hoppas verkligen på nexus x. vad microsoft har på gång just nu vet jag faktiskt inte Funderar, men jag förmodar att de ska presentera något också.

förresten tror du det kommer en iWatch också vid detta tillfälle jens? sen väntar jag fortfarande på den där 12"-iPaden också Skämtar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-08-30 15:10 #6 av: [Jens]

iwatch kanske inte kommer vid detta tillfälle för ryktet är ju inte så hett om just att denna ska komma på eventet.  Ryktet säger ju att den inte ska komma förrän 2015 så det kanske är för tidigt att presentera den redan om ett par veckor.

iOS 8 kommer med mycket bra grejer så det ska verkligen bli kul att få ta del av det. iOS 8 och större skärmar är ju det bästa med eventet. iPad nyheter tror jag inte kommer denna gång för det brukar vara ett event i okt-nov tror jag om paddor så då hoppas man på större skärm ;)

Att iPhone 6 kommer bli en storsäljare är det ingen tvekan om utan det intressanta är hur stort det blir. 

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2014-08-30 15:49 #7 av: kissidor

den ökade skärmstorleken kommer att ha både sina anhängare och sina motståndare, så mycket är ju klart. en del kanske envist kommer att hålla sig kvar vid 4" genom att köpa en 5s istället och hoppas på bättre tider nästa gång de ska byta. 

ah kommer iPadsen för sig, ja men det är väl bra att det finns lite att vara nyfiken på senare i höst också då Glad. ett annat rykte jag såg om den var ju att de äntligen kommer att gå upp på 2GB RAM, vilket är efterlängtat i det här huset iaf. visstvisst, iOS har en annan minneshantering och kräver inte lika mycket RAM som android - men i vart fall 2GB skulle behövas även i iOS, iaf som jag använder en platta. 

nej jag håller med, iWatch verkar osannolikt - mycket för att det varit lite väl lite rykten om den. men jag är väldigt nyfiken på den, det ska bli spännande att se hur pass olik android och tizen-klockorna den blir.

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.