Övrigt

Unboxing Nexus 6

2014-11-02 00:03 #0 av: bamse6311

Här några klipp från uppackning av Nexus 6.

Blir så jäkla sugen på den här luren.

http://www.swedroid.se/motorola-nexus-6-packas-upp-pa-youtube/

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2014-11-02 00:17 #1 av: Razzora

Ja man blir ju inte mindre sugen på den om man säger som så. Sedan har jag hört att de har lite problem att leverera så frågan är om den ens kommer hit innan jul... 

Anmäl
2014-11-02 10:52 #2 av: kissidor

tvi vad tråkigt det är att titta på rena unboxingvideos, där de typ tjatar i tre minuter om att det ligger en laddare i kartongen och sen är det i stort sett slut Kämpar. men en av dem gav väl lite mer kött på benen iaf, och visst sjutton blir man sjuk på den Dreglar - jag tar 1 st midnattsblå tack!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2014-11-02 15:15 #3 av: [Jens]

Håller med dig Kissidor. Jag spyr på dessa videos också för det är så otroligt uttjatat nu för tiden.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2014-11-03 01:27 #4 av: bamse6311

Ja, nu väntar vi bara på ett ordentligt test av den men allt säger väl egentligen att testerna kommer att ge den väldigt bra betyg.

Känner btw också mest för den för den midnattsblå.
(För övrigt samma färg på fracken som när jag gifte mig, men det är väl en helt annan sak Skrattar)

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl
2014-11-03 06:14 #5 av: [Jens]

Trots min kommentar Skämtar så tittade jag på en av dem och det som jag reagerade på först var naturligtvis själva lådan som de har fått 'låna' av iPhone 6 genom att leverera en telefon i en helvit låda.

Det andra är texten Nexus som finns på den midnattsblå telefonen. Ett störande moment och fult tycker jag men det går att dölja med ett skal. iPhone har ju en antenn som verkligen sticker ut som jag inte är så speciellt förtjust i men den måste ju finnas där och jag har naturligtvis ett skal.

Det tredje är storleken! Vem sjutton springer runt med en 6 tum telefon i fickan? Det blir säkert människor som har axelväska som tar med sig en sådan telefon och jag som har en iPhone 6 skippade iPhone 6 Plus på grund av storleken för det är en gigant och då är denna ännu större. Hua! Glad

MacWorld jämför Nexus 6 med iPhone 6 plus 

http://www.macworld.co.uk/review/iphone/google-nexus-6-vs-iphone-6-plus-comparison-3581163/

MacWorld testar iOS 8 med Android L

http://www.macworld.co.uk/review/ios-apps/apple-ios-8-vs-google-android-l-3529028/

ps. intressant med lollipop men är det någon som vet någon sida som har gått igenom hela lollipop och dess nyheter för det skulle vara intressant att läsa. Några av mina arbetskamrater är helt lyriska över lollipop men jag har inte hunnit tagit del av vad som är så bra i jämförelse med den tidigare versionen. ds.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2014-11-03 10:12 #6 av: [Jens]

hittade info om lollipop: http://www.mobil.se/nyheter/alla-nyheterna-i-android-50-lollipop

Mycket som iOS har fast rörigare Glad men det som jag reagerade mest på är gäst-kontot. Jag vet ju att OS X har gäst-konto och där försvinner allt som du gör och återställs när man väl loggar ut från kontot igen. Det vore praktiskt att ha i iOS också.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.