Hårdvara

Samsung galaxy note 4(!)

2014-11-24 19:25 #0 av: Josse016

Hejhopp! Någon sköning som köpt note 4 här ? :D undrar om ni är nöjda med er lur och om ni stött på nå problem med telefonen.
Är väldigt sugen och ska eventuellt köpa den imorgon men har inte hört något fel eller krångel mer än "the gap"
så dela jätte gärna med er,vad tycker ni och rekommenderar ni den :)?

Anmäl
2014-11-27 06:48 #1 av: Razzora

Jag har tyvärr bara kollat på den och lekt lite med en Note 4.
Men du kan alltid kolla in på prisjakt där många har skrivit väldigt bra omdömen om den. Så du lär inte bli besviken på den.

Anmäl
2014-11-27 10:57 #2 av: kissidor

jag hoppar note 4, då jag har en note 3 som jobbtelefon och jobbtelefonerna byter jag inte oftare än vartannat år om de inte förolyckas på nåt sätt. men rent allmänt så är note-serien toppen, det är utan tvekan samsungs verkliga flaggskepp och de har verkligen ända sen note 2 (hade den också, tills dottern tiggde åt sig den) stuckit ut i sin samtid som riktiga prestandamonster. och då pratar jag ändå inte ens med tanke på pennan, om man faktiskt utnyttjar den till dess fulla potential så ökar ju värdet ännu mer.

visst, samsung har sin förhållandevis väldigt tungdrivna version av android, men note-serien har också hårdvaran som räcker för att kompensera för det.

och skärmarna sen... (suckar hänfört Kär)

har kort sagt jättesvårt att tänka mig att du inte skulle bli nöjd med den Glad!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.