Övrigt

Trasig s3 mini hur tar jag över bilder till datorn

2015-02-01 14:19 #0 av: ebben0923

Hej! Min samsung galaxy s3 mini har gått sönder,jag tappade den i golvet och telefonen är halvdöd.. Det är bara "tillbaka" knappen på telefonen som lyser. JAg hör också när jag får meddelanden i telefonen,det är fel på displayen (skärmen) JAg har massor med bilder på telefonen som jag vill ha in i datorn,men det går inte...Hur gör jag? Jag fattar inte hur samsung kies fungerar heller? Hjälp mig snälla!

Anmäl
2015-02-01 20:14 #1 av: kissidor

du har bilderna i det interna lagringsutrymmet alltså, inte på sd-kort?
om du kopplar in telefonen till datorn och går in i utforskaren, ser du inte telefonen där då som en usb-enhet som du kan gå in och titta i mapparna på och kopiera till och från? om du inte gör det så har du nog inte laddat ner drivrutiner till datorn och då får du börja med det om den inte börjar ladda ner dem av sig självt när den känner av telefonen (det tror jag den gör). sen ska det som sagt bara vara att gå in och leta i mapparna på telefonen, du ska leta efter en mapp som heter dcim, där borde dina bilder ligga

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.