Mässor

MWC mässan

2015-02-05 20:42 #0 av: Razzora

Den 2-5 mars går MWC (Mobile World Congress) mässan av stapeln.

Det vi kan vänta oss av mässan är följande:

HTC: De kommer att hålla en special event den 1:a mars, så förhoppningsvis så kommer de att visa upp HTC One M9 då. Även en phablet under kodnamnet HTC Hima kan visas upp då, men detta är ännu oklart.

Samsung: Troligen kommer Samsung Galaxy S6 och även Galaxy S6 Edge att visas upp på mässan. Möjligen kommer även några nya surfplattor och smartklockor även att dyka upp.

Sony: Många rykten säger att Sony inte kommer att visa upp Sony Xperia Z4:an, men vi får väl hoppas att rykterna är helt ute och cyklar. Kanske även en ny Sony surplatta och smartklocka kommer att dyka upp på mässan.

LG: Ja det verkar som om LG kommer att släppa ytterligare ett flaggskepp, LG G4:an, men enligt rykterna så kommer nog inte LG att vara så aktiva på MWC mässan. Så frågan är om vi kommer att se några nya produkter från dem alls i år på MWC mässan.

Microsoft: Det var ett tag sedan den senaste Lumia flaggskeppet kom ut så vi får väl hoppas att en ny mobiltelefon kommer att visas upp på mässan. Så Microsoft har tagit över Lumian så kommer nog inte Nokia att visa upp så mycket i år.

Huawei: Ytterligare en tillverkare som kommer att ha en presskonferans den 1:a mars. Det ryktas om att de kommer att visa upp ett flaggskepp och även några smartklockor.

Honor: De visade upp Honor 6 i slutet på förra året tillsammans med Honor 3C, nu verkar det som om 3 nya enheter. Frågan är om det är mobiltelefoner eller möjligen någon ny smartklocka. 

Även de mindre bolagen som Oppo, ZTE, OnePlus osv verkar komma ut med lite nya enheter.

Låter som om MWC mässan kommer att bli mycket spännande i år!

Länkar:
http://www.mobileworldcongress.com/

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/mwc-2015-what-we-want-to-see-1268443

http://www.androidpit.com/mwc-2015-news-highlights

Anmäl
2015-02-09 14:01 #1 av: kissidor

jag är såååå taggad inför denna mässa - sannolikheten är ju relativt stor att jag kommer att få se min nästa telefon då Skrattar!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2015-02-09 15:27 #2 av: Razzora

Samma här. Så här uppspelt har jag inte varit på länge Lipar
Risken finns att min nya telefon också finns bland de telefoner som visas upp här. Nog för att min G2:a håller än så länge och jag har varit extremt nöjd med den. Men min andra telefon HTC Desire HD har nog snart sagt sitt ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.