Övrigt

Vilken ska jag köpa?

2015-06-03 11:35 #0 av: WornOut

Hejsan,

Jag ska köpa  en ny telefon och önskar lite råd och förslag från er!

Helst inte större än 3,5" skärm. 
Gärna tålig,

Har nu en xperia tipo, som jag tycker funkat helt okej ;) Har alltså inte så höga anspråk, utan bara en mobil som funkar. 

Var sugen som tusan på motorola defy plus, men en vän avrådde mig med tanke på att den är lika gammal som min nuvarande. Han sa att den nog skulle vara seg och börja lagga omgående.

Anmäl
2015-06-03 11:38 #1 av: Fridaaaa

z3 compackt har jag men tycker inte att den är speciellt stötdålig dessvärre, så den rekommenderar jag inte om man inte skaffar annat skärmskydd samt skal till den :)

Sambons samsung s4 har däremot varit mycket stötålig :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2015-06-04 08:52 #2 av: kissidor

mycket klokt av din vän att avråda dig från att köpa en så gammal telefon Glad

om dina krav verkligen är låga så kanske denna vore nåt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2530073 . jag blev förvånad när jag såg att det fortfarande överhuvudtaget gjordes så små telefoner faktiskt, men denna är nog den enda. prisvärd kan man räkna med att den är iaf Glad. men vill du ha en lite bättre telefon så måste du tänka om lite ang storleken, lite större får du tåla isf

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.