Abonnemang/kontantkort

Skaffa nytt abonnemang..?

2015-06-03 22:01 #0 av: Candela

Jag har haft mitt nuvarande abonnemang i typ 7 år, därför känner jag mig en aning förvirrad över hur det går till..

Jag har nu ett abonnemang hos Tele2. Om jag beställer ett nytt abonnemang hos Comviq men för över mitt telefonnummer dit, upphör då mitt gamla abonnemang att gälla? Eller måste man säga upp det aktivt?

Anmäl
2015-06-03 22:30 #1 av: kissidor

jag törs inte svara dig på det utifrån infon på deras sida - jag skulle kunna tro att det framgår under själva processen om man påbörjar en beställning eftersom det står: "Beställer du ett abonnemang. Klicka i ”Jag vill behålla mitt nuvarande nummer” och följ instruktionerna. Nummerflytten för abonnemang tar 17 dagar."

de instruktionerna det talas om kanske klargör saken. men jag skulle nog helt enkelt ringa comviq och fråga dem Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2015-06-06 07:07 #2 av: flisan708

Du måste ringa och säga upp ditt abonnemang hos tele2. Sedan begär du överflyttning av nummer till comviq .Du får säkert en eller två månaders dubbel betalning .

Anmäl
2015-06-06 11:14 #3 av: Candela

Jag ringde faktiskt och pratade med Tele2 häromdagen. Jag behövde först säga upp abonnemanget hos dem och hade 3 månaders uppsägningstid. Om jag skaffade ett nytt abonnemang hos någon annan innan tiden gått ut får jag betala återstående månadsavgifter i en klumpsumma. Detta är dock inget större bekymmer för mig eftersom min fasta månadskostnad låg på 20 kr.. GalenNummerflytten fixas av Comviq.

Så, jag har nu sagt upp abonnemanget och beställt ett nytt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.