Off-topic

Varför jag har varit borta.

2015-08-25 05:43 #0 av: Razzora

Hej allesammans!

Som ni har märkt så har jag under en tid inte varit så aktiv. I början på året så var jag helt upptagen i mitt nya jobb som gjorde att jag var tvungen att pendla nästan 1,5h till mitt jobb enkel resa. Så när man var ledig så ville man nästan inte se åt en dator då jag satt och programmerare hela dagarna.

Efter 6 månader så lades kontoret ner och jag hade inget att göra (arbetslös ännu en gång) detta var i maj. Strax efter att jag blev av med jobbet så blev sambons pappa dålig.

Hans pappa blev bara sämre och sämre tills dess, i början på juni, att hans hjärta inte längre klarade av att slå och han lämnade jordelivet. Så sambon blev så klart förkrossad då hans far var hans allt.  Men under tidens hans far hade blivit dålig i maj så bestämde vi oss för att säga upp lägenheten vi hade 16mil ifrån där hans far bodde och flyttade ner till stugan vi har i närheten där hans far bodde. 

Några dagar efter vårat beslut att säga upp lägenheten så blev sambons pappa ännu värre och hans hjärta gav upp. Inte så konstigt så tog min sambo det mycket hårt då hans pappa är den enda föräldern som han hade kvar i livet. Efter det så blev det kaos, ni som har varit med om att begrava någon som ni är nära med vet om hur mycket saker man måste tänka på. Jag själv fick begrava min yngre syster för 9 år sedan och vet hur tufft det var för mig, så jag kunde bara tänka mig hur det skulle kännas att förlora en förälder. Efter begravningen som skedde i slutet av juni så har sambon mer eller mindre varit apatisk. Så jag har under runt 1,5 månad fått städa och fixa iordning allt från lägenheten (92 kvadrat meter) som vi bor i nu för att vi ska kunna  flytta till stugan (62 kvadrat meter) som redan har möbler och många andra saker från sambons förra bostäder (saker och ting som är från sedan över 10 år sedan), det är mycket att sortera och mycket tid har gått åt till andra saker istället för att jag har kunnat sitta framför datorn och kunna göra något jag själv vill.

Jag ville bara att ni skulle få reda på detta då jag har varit extremt inaktiv. Jag har bara skrivit när jag har sett att jag har haft en 5 minuters till övers men även detta har varit yttert sällan.

Tack ännu en gång för att ni har varit tålmodiga och ett extra tack till Kissidor för att hon har varit en extremt underbar medarbetare!  HjärtaBlomma

Anmäl
2015-08-26 16:48 #1 av: [Lizzier_83]

Usch du verkar verkligen ha fått din beskärda del av motgångar. Hoppas det blir bättre frammöver, för vissa verkar allt hända på en gång.

Anmäl
2015-08-26 18:46 #2 av: Razzora

Ja denna gången hände mycket på en gång Lizzier_83, det är mycket därför jag inte har orkat eller kunnat ta tag i detta forumet den senaste tiden. Men jag tyckte också att det är viktigt för er att veta att jag inte har struntat i sidan utan jag har tyvärr varit ute för mycket. Men än ska jag inte säga hej. Har hela denna veckan kvar inför flytten. Men jag försöker att vara så positiv som det bara är möjligt.

Anmäl
2015-08-29 09:52 #3 av: kissidor

förstår att det har varit och fortfarande är tufft razzora (flytta, blä! tänker jag aldrig mer göra, jag väntar tills de bär ut mig och sätter mig på hemmet Skrattar!)

vet så väl hur svårt det kan vara att hinna med ibland - har själv inte skrivit en rad här på de senaste två veckorna (som varit ganska sanslösa Kämpar) eller nåt sånt tror jag

hoppas nu allt snart blir bättre och att ni kommer att trivas i stugan, skönt att se dig här igen iaf Kramas!

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2015-09-07 20:55 #4 av: Razzora

Ja du, det är tufft att flytta det kan man lugnt säga. Men nu var det ju tyvärr att vi hade dubbla bostäder och då blir det också dubbla möblemang. Men nu lever vi visserligen bland banankartonger och väskor som ligger lite överallt. Men på något sätt så känns det ändå som om att om någon vecka eller så (får ta det lite lugnt då min kropp verkligen började och säga stopp), så kommer det att vara mer städat och saker och ting ska vara på sin rätta plats.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.