Off-topic

Mina bilder försvann utan anledning (samsung)

2015-09-01 21:50 #0 av: Daiken

Ja, som rubriker säger så pillade jag lite på min häromveckan. Gick in i kamera bilder för att jag skulle ta bort en bild där ifrån och lyckades på något sätt svepa bort alla 600 bilder! Förstår inte riktigt vad jag har gjort, tror jag inte har tagit bort dom, då brukar det komma upp "vill du radera ?", men det gjorde det inte. Så man kan säga att dom försvann bara sådär..

Har en Samsung galaxy note 3

Någon mer som vet om problemet att bilder bara försvinner/försvann?

Anmäl
2015-09-01 22:18 #1 av: Inkanyezi

Jag har sett det förut, och det beror troligen på att mobilens operativsystem är lite si och så och inte har något riktigt säkert filsystem. Man använder Microsofts FAT32, som i och för sig är samma som på nästan alla kameror, men det händer ofta just sånt här.

Om man låter bli att göra någonting med minneskortet efter att man har råkat ut för det här, dvs inte sparar fler bilder eller skriver in nya data, kan man troligen återställa de flesta av bilderna, kanske alla. Man får då ta till en kortläsare i datorn och ett bildräddningsprogram. Det finns flera att välja på, och alla fungerar bra.

Anmäl
2015-09-01 22:42 #2 av: Daiken

Aha okej. Som tur var så hade har jag dropbox, så hade alla bilderna där. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.