Ringsignaler/bilder/spel

SMS-signal (Morse . . . __ __ . . .)

2015-12-17 13:00 #0 av: Jalking

Någon som har den gamla sms-signalen som ljudfil och kan skicka den till mig eller  länka till den? (Kan inte tänka mig att den kan vara upphovsrättsskyddad.) Jag har googlat som f-n och hittar bara upp-poppade varianter på skumma sidor.  Det jag söker är ren morsekod. pip pip pip piip piip pip pip pip.

Anmäl
2015-12-17 22:48 #1 av: Record

Förstår jag dig rätt, så vill du ha en ljudfil (MP3 eller VMA) för att skicka via telefonen.

Här kan du skriva in hela uppsatser och sända dem. Skrattar

https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.morseresource.com/morse/makemorse.php&prev=search

Anmäl
2015-12-18 10:53 #2 av: Jalking

Tack!
Vad jag vill åstadkomma är att få tillbaka den gamla sms-signalen i telefonen.  Jag tycker att alla signaler jag har att välja på i min nuvarande lur är för anonyma. (Galaxy5 neo) Jag lyckas aldrig lära mig skilja på dem. Kom det sms, email , hittade telefonen ett nätverk eller kände den sig bara lite ensam och ville bli upplyft?

Anmäl
2015-12-18 13:08 #3 av: Record

Ha Ha, då blev det fel väg, trodde du ville skämta med någon genom att sända dem en fil med ditt meddelande som Morse- signaler. det går säkert att köra omvänt, men vilket format har de filerna i din Galaxy5, vilket operativ är det. Skall titta på det innan jag svarar.

Anmäl
2015-12-19 14:41 #4 av: Record

Om du går in i mitt #1 och testar att du får fram den kombination av tecken du önskar, och skapar en Mp3 fil, eller Googlar på "Morse Mp3" så sparar du filen i din GalaxyS5 neo.

För att sedan få filen på plats, söker du på "Ringsignaler Telia" där får du en beskrivning för att placera ringsignalen.

Anmäl
2015-12-20 12:13 #5 av: Jalking

Hm..? Det var inte så enkelt som jag hade hoppats på. Jag kan välja min nyligen inlagda morsesignal som ringsignal för telefonsamtal, men inte som avisering för sms. Där finns bara de trista och anonyma förinstallerade. Inget alternativ Lägg till signal där.
Jag har provat att lägga min sms-signal i mappar Ringtones och alarms utan att Android förstår att jag vill använda den som signal.
Finns någon möjlighet att kringgå denna begränsning utan att roota? Lägga i någon annan mapp som jag inte har hittat än t.ex?
Jag har Astro File Manager installerad, så jag kommer väl åt lite mer än man gör som standard.

Anmäl
2015-12-20 14:56 #6 av: Record

Ok, kan du gå in och titta vilken filändelse det är på Ringtones o alarm, det fanns ytterligare möjligheter tror ja, kan inte prova själv har bara iPhone telefoner. Fick du tillverkat din Mp3 fil, och lyssnat på den?

Anmäl
2015-12-20 22:37 #7 av: Jalking

Jag hittade äntligen i vilken mapp de andra "notifications" ligger. Ganska djup i mappsystemet och svårhittad. De är i format ogg. Jag försökte på vinst och förlust att kopiera in min sms.mp3 i den mappen, men det gick inte. Troligen skrivskyddad mapp.

Anmäl
2015-12-20 22:48 #8 av: Record

Grattis du är på god väg, jag hittade verktyget för att convertera till"OGG" det troliga är att mappen är för liten, då ogg är en bildfile, men försök. Läste på en annan sida att det finns ett verktyg för att föra över filer från en galaxy till en nyare men inget om olika typer.

http://audio.online-convert.com/convert-to-ogg

Med lite med info om Galaxy5 och ogg.

https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiJ7eKht-vJAhUkl3IKHb5sACAQFgg0MAE&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2693523&usg=AFQjCNF4qxZVXoKyvCscTApJhOihgC7ymw

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.