Surf- och läsplattor

Val av surfplatta

2016-09-26 14:49 #0 av: [Nalle-]

Hej!

Jag är på jakt efter en passande surfplatta. Tanken är att jag främst ska ha den till skolarbeten, dels för att skriva arbeten men också för att kunna anteckna under föreläsningar. Men jag vill förstås kunna surfa på den också, så jag kan vara inne här på ifokus till exempel Skämtar

Problemet är att jag inte vet vad jag vill ha! Den ska vara lagom stor, så billig som möjligt och märke är helt ointressant. Har ni något förslag? Alternativet är att gå in på närmaste butik och köpa det billigaste de har, men jag vill ju gärna att den ska hålla ett tag också. 

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2016-09-26 20:22 #1 av: kissidor

till att börja med bör du bestämma vilket operativsystem du vill ha i den, om du vill ha en windowsplatta eller om du vill kunna använda appar som finns bara i iOS och android?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2016-10-12 14:50 #2 av: Sindri

En ASUS med tangentbordsdockning. Suveränt att kunna ha tangentbord när man behöver. Laddningen blir också längre. Min är ganska gammal nu, men funkar bra och jag älskar den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.