Tillbehör

Laddare

2017-01-18 17:28 #0 av: strobii

Jag skulle behöva lite hjälp så att jag inte gör något 'fel'.

Jag har en samsung galaxy s5 med en vit originalladdare (sån som det är en usbsladd i.) Men jag tycker det är jätte irriterande med en så kort laddare. Kan man köpa en ny, längre, usb-sladd och byta ut med bara? Vad ska det isåfall vara för sort? Är det något annat specifikt man ska kolla på? Hört att det finns olika laddningsstyrkor osv? Har absolut ingen koll så tar gärna emot tips, helst om ni också har någon länk till en sladd som skulle funka :D

Anmäl
2017-01-18 17:47 #1 av: Hera

Köp laddare som är till för modellen istället.  Tex från fyndiq

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-01-18 17:57 #2 av: strobii

Ah hade missat att det fanns usb-sladdar just för samsung s5 där :) då borde det ju inte vara några problem att byta ut sladden till laddaren bara - för känns onödigt att köpa en hel ny sån.

Anmäl
2017-01-18 18:09 #3 av: Grace2009

Ska inte vara några problem att byta själva sladden till en längre. Tyvärr vet jag ej vad den kabeln heter eftersom jag är dålig på sådant. Däremot den delen du sätter i vägguttaget, och sätter USB-kontakten, i får du inte byta hur som helst. Det är den som konverterar så det blir rätt i laddningen.

Anmäl
2017-01-18 18:44 #4 av: strobii

Okej vad bra, för den delen har jag ju tänkt behålla. Tycker bara det är så opraktiskt nu när mobilen ligger på laddning bredvid sängen och den inte ens räcker till att ta upp för att stänga av larmet haha :)
Tack för hjälpen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.