Mjukvara

Emojis i Sony Xperia

2018-02-17 00:34 #0 av: Sindri

I min Sony Xperia finns miljoner emojis och en del symboler gillar jag, men jag tycker gubbarna med ansiktsuttryck är så gräsligt plumpa! Har också svårt att se exakt vad de gör för miner. Kan man ladda ned några andra, och blandar de sig i så fall med de som redan finns eller måste man gå till en annan app för att använda dem till sms och mail?
Jag vill ha vanliga, typ de som finns här på ifokus.

Anmäl
2018-02-17 15:19 #1 av: kissidor

De som finns på ifokus kan du ju definitivt inte få tag i till telefonen, men jag förstår absolut att du inte är nöjd med android ”blobsen”. Antar att du kanske menar typ iOS, facebook, twitter - och även androids för övrigt så som de ser ut numera. 

Tyvärr är det rätt knepigt att ändra emojistil, de flesta metoderna kräver att man har rootat sin telefon - och det kan jag väl i stort sett säga att behöver man fråga vad det betyder så är det säkrast att man låter bli att försöka sig på det Skrattar. Även de andra metoder som finns är ganska meckiga, man får googla på det så kan man hitta lite olika guider. 

Men enklast är om det bara är i sms-appen du skulle behöva byta emojis, då kan du använda en sms-app som har stöd för det. I såfall kan jag rekommendera textra son jag själv använder Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-02-17 17:13 #2 av: Sindri

Jag vet tillräckligt om att roota för att veta tat jag inte skall ge mig in på det...SkrattarMen en app till sms:en låter trevligt. Skall kolla på den. Tack!

Oj, det fanns många som heter Textra. Är det Textra sms du menar? Skall man skicka sms:en från den appen?

Anmäl
2018-02-17 21:37 #3 av: kissidor

Sindri en av apparna är själva sms-appen, och de andra är tillägg för respektive emoji-system Glad. Så ladda ner den som bara heter textra, och sen de av emojitilläggen som du är intresserad av

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-02-17 23:06 #4 av: Sindri

Ok, tack!

Anmäl
2018-03-10 14:28 #5 av: Sindri

Haha, innan jag hann bestämma mig har Xperia bytt ut sina fula emojis mot finare och lagt till en massa i.o.m. sin senaste uppdatering. YES!!

Anmäl
2018-03-10 15:02 #6 av: kissidor

Ja det är som jag skrev i #1 att androids standardemojis numera ser helt ok ut, så då är det nog dessa du har fått nu Tummen upp

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-03-10 16:25 #7 av: Sindri

Ja, hur kunde de få för sig att lägga in de där groteska ansiktena? Påminde lite om Humle och Dumle, men de var åtminstone roliga.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.