Operatörer

Tips på operatör/abonnemang?

2018-04-19 14:36 #0 av: Maleficum

Sitter i djungeln av operatörer och abonnemang och vet inte riktigt vart jag ska vända mig.

Med dagens samhälle känns det som att jag behöver byta till ett abonnemang med data vilket mitt nuvarande abonnemang inte har.

Har just nu Tele2 snackis. 50kr månadsavgift + avgift för samtal och mess vilket gör att min normala mobilräkning ligger på mellan 70-90kr i månaden just nu (då jag sällan ringer och messar).

Så jag söker ett abonnemang som helst kostar max 100kr i månaden, har lite mobilsurf och med samtal och mess som ingår i månadsavgiften. Gärna något som har god teckning också (då vi ofta har problem på vårat landställe på västkusten).

Har just nu kikat lite på Vimla, är det något som rekommenderas? Eller finns det bättre? 3 och Hallon verkar inte vara en bra ide om man kollar på deras teckningskarta (har en stor gul fläck precis över våran sommarstuga).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-04-19 15:41 #1 av: kissidor

Vimla är absolut det jag hör rekommenderas mest Glad, och allra bäst är det om du känner någon med vimla som kan ge dig en tipslänk, då får ni båda en tia i månaden tror jag det är i rabatt. (sen kan du i din tur tipsa vidare och få ännu mer rabatt om du lyckas hitta några som vill använda din tipslänk)

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-04-19 15:55 #2 av: Maleficum

#1 Tack :D Även om det precis löste sig!

Ringde för att säga upp mitt abonnemang (då det var 3 månaders uppsägning) och då tipsa han om ett abonnemang på comviq med surf och visst antal fria samtal minuter och mess för 95kr i månaden och då kunde flytta direkt och helt slippa uppsägningstiden så testar det först (det har i sin tur ingen uppsägningstid så trivs jag inte med det så blir det nog vimla jag kikar på i nästa läge).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-04-19 16:40 #3 av: kissidor

ja det blir nog jättebra Glad. med undantag förstås för att du inte får bättre täckning än förut vid sommarstugan. du skulle kanske kolla med nån som har telenor eller vimla därikring och fråga hur det funkar för dem med täckningen

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-04-19 20:45 #4 av: Maleficum

#3 täckningen är okej med abonnemanget jag haft nu, är ungefär lika som med telenor (har båda blivit bättre med åren) är bara 3s nät (och iof telias nät) jag är osäker på hur det funkar där nere.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-04-19 21:06 #5 av: kissidor

aha Glad, ja och telia har ju verkligen inga billiga ”singelabonnemang”. om man är en hel familj med både telefoner och surfplattor kan det bli rätt prisvärt, så har vi. men utifrån dina önskemål har dom ju inget av intresse

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-04-19 21:15 #6 av: Maleficum

#5 Är verkligen inte lätt att hitta bra alternativ för mina behov :P Är väl mer vanligt med abonnemang för personer som använder telefonen mer än bara en ljudboksuppspelare ;)

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl