Off-topic

OT - hjälp med hörlurar

2018-08-20 19:45 #0 av: emeliiiiieee

Köpte ett par airpods i samband med min iphone X för ville ha dom till denna. Köpte även extra försäkring för säljaren sa att om jag tappar bort dom eller dom går sönder så kan jag hämta ett par nya utan kostnad. Enbart därför jag köpte till extra försäkring för jag är en drullnisse som tappar bort eller har sönder grejer. Nu har jag ju såklart tappat bort mina airpods och var till media markt idag och sa att jag tappat bort dom osv. Han i kassan sa ju såklart att försäkringen inte hjälpte då utan fick glatt köpa ett par nya. Har inte råd med ett par nya för dom går ju ändå på 1790kr vilket är för mycket för mig i dagsläget. Vad tusan gör jag nu då? Köpte dom enbart för försäkringen som skulle täcka allt. Annars hade jag inte köpt dom. Kunde reklamera(men då behövde dom varan) och det går ju inte när jag inte hittar dom?! Vadtusan ska jag göra nu då?

Visste inte vart jag skulle lägga inlägget på för sida så ta bort det om det ligger fel.

Anmäl
2018-08-20 19:56 #1 av: Calcifer

Det bör ju finnas något kvitto på vad för försäkring du köpt och vad som ingår i den och då bör det ju rimligtvis också stå om den alltså täcker t:ex om du tappat bort dem eller tagit sönder dem. Om det inte gör det så har ju försäljaren uppgett information som inte stämde men det lär inte finnas mycket du kan göra åt det då tyvärr. Du kan ju prova att ringa kundtjänst för att få prata med någon annan.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-08-20 20:03 #2 av: emeliiiiieee

#1 Lusläste det nu och det står att jag får nya om dom blir stulna eller om dom går sönder. Men då uppgav ju säljaren fel information till mig vilket jag tycker är bedrövligt. Får ringa till kundtjänst imorgon och fråga.

Anmäl
2018-08-20 20:08 #3 av: kissidor

Tråkigt Ledsen! Du borde ju åtminstone få tillbaka det du betalade för försäkringen som du därmed blev pålurad kan man tycka, men där kommer givetvis ord att stå mot ord så det hänger på deras goda vilja om du får något

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-08-20 21:04 #4 av: Pia-69

Jag tycker du ska kontakta konsumentverket och allmänna reklammations nämnden, där får du garanterat hjälp!Googla på ovanstående nämnder i din kommun för kontaktuppgifter. Lycka till! ☺

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.