Övrigt

Stegräknare

2018-10-18 17:20 #0 av: SonjaG

Hej

Jag hade en jättebra stegräknare på mobilen som bara försvann.  Den visade antal steg, kalorier, sträcka, och tid. Hade ett rött hjärta som symbol.

Sen var den plötsligt borta och jag hittar inte den och ingen annan heller som inte innehåller en väldig massa annat. Jag vill endast ha detta, ingen annat om motionstips o dyl. 

Någon här som kan tipsa mej?'

Tack i så fall.

Anmäl
2018-10-18 20:16 #1 av: [Tuulikki]

Vad har du för telefon?

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2018-10-18 21:59 #2 av: SonjaG

Nexus 5

Anmäl
2018-10-18 22:41 #3 av: [Tuulikki]

Okej, har ingen koll på Nexus så är tyvärr inte till någon hjälp :(

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2018-10-19 09:20 #4 av: kissidor

hmm, om appen hade tagits bort från google play så borde den ändå ha varit kvar i din enhet. däremot skulle man kunnat tänka sig att den fick en uppdatering som gjorde den inkompatibel med din androidversion. 

om du går in på google play datorn och letar bland "mina appar": https://play.google.com/apps - hittar du den då där? och om du gör det, om du då klickar på den appen - står det då att den är installerad, eller finns det en installera-knapp man kan trycka på. och står det att den är kompatibel med alla dina enheter eller med några av dina enheter?

var det en app som fanns med från början i telefonen eller hade du en gång installerat den själv?

och är du helt säker på att det verkligen inte finns någon app som är tillräckligt avskalad för din smak av alla som kommer upp om man söker på stegräknare: 

https://play.google.com/store/search?q=stegr%C3%A4knare&c=apps ?

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2018-10-19 09:57 #5 av: SonjaG

Tack för att du tog dej tiden att hjälpa mej.

Fitness hette appen och  den var med från början. Jag hittar den inte på datorn och inte bland alla de  andra du länkade till. Den där sidan kan man bli lite förvirrad av. Så jättemånga olika. Mina krav är synnerligen enkla, kan lägga till att det ska vara gratis.

Anmäl
2018-10-19 10:20 #6 av: kissidor

då har säkert google lagt ner den appen, och eftersom det är googles egen telefon så har den väl försvunnit också, och det som finns nu från google är en mycket mer komplett hälsoapp eftersom många efterfrågar det - men det är ju precis vad du inte vill ha Glad.

själv använder jag den hälsoapp som finns i telefonen men jag använder bara stegräknaren precis som du, för närvarande är det ju då samsung health och som sagt vill jag bara att den ska göra det så är det bara det den gör. 

men kan du inte skumma igenom några av beskrivningarna på de apparna som kommer upp när man söker på stegräknare då, och som heter bara nåt med stegräknare? och så testa först den som ser mest lovande ut. förstår att det känns lite bökigt och svåröverskdligt men det är nog bara du själv som kan göra det tyvärr Skrattar

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.