Övrigt

Galaxy A8 i kylan?

2019-01-21 16:25 #0 av: powerade

Är det någon som har en Samsung galaxy A8 här? Eller vet hur den funkar ute i kylan.

Min huawei p8 stänger av sig när den tycker det är kallt. Men behöver en telefon som överlever.

Rider ofta ensam så känns bra o ha en telefon som överlever minusgrader så man kan ringa på hjälp om det händer något

Anmäl
2019-01-21 17:04 #1 av: Vikan

Har inte galaxy A8, men S8 som är lite äldre, men den funkar fint att ha i stallet! Klarar minusgraderna här nere i Skåne utan att dö och är nöjd

Anmäl
2019-01-21 17:08 #2 av: powerade

#1 hade s6 tidigare funkade bra sålönge den var fullladdad innan jag for ut. Men A modellerna kanske inte tål kylan lika bra.

Kyla mot typ -25 grader :)

Anmäl
2019-01-21 19:20 #3 av: kissidor

de enda som mig veterligen är direkt ökända för att inte alls vara gjorda för kyla är väl iPhone. nåt annat märke har jag inte hört nåt jättespeciellt om. alla mobilbatterier laddar ju ur snabbare i kyla, det är ren kemi och det kan man inte göra så mycket åt - men i iPhone tror jag om jag inte är helt felinformerad att det finns en skyddsfunktion inbyggd som helt enkelt kan slå av telefonen när det är för kallt med Cupertino-mått mätt Skrattar. men huawei har iofs varit glada i att kopiera apple historiskt, så det är inte omöjligt att de tagit efter detta också.

men det man kan göra är ju att förvara telefonen närmare kroppen när det är kallt så den inte kyls ner så mycket - själv har jag min i bh:n, där blir det aldrig minusgrader Glad

Värd på Mobiltelefoner och Android

Anmäl
2019-01-21 20:24 #4 av: powerade

#3 jag har den i täckbyxorna när jag är i stallet så den ska vara lättillgänglig. Hehe.
Men kanske måste prova samsungen då. Alla som har samsung skrattar ju åt dom med iphone när den stänger av så kanske samsung har bra telefoner över lag när det kommer till kyla hoppas jag iallafall.

Huaweien är igång tills jag öppnar den så säger den godnatt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.