2019-09-10 14:04 #0 av: strobii

skulle behöva lite hjälp ifall det är nån som har mer kunskap än mig inom området haha :) 

har haft ett par sony hörlurar (hörsnäckor) i många år, men nu har den ena tyvärr lagt av. skulle gärna vilja ha likadana igen och hittade dessa på cdon (https://cdon.se/hemelektronik/sony-mdr-e9pl-horlurar-svart-p27581325) som -ser- precis likadana ut. vill minnas att dom var dyrare när jag köpte, men kommer inte ihåg. men när jag läste recensioner på den här hemsidan (https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/horlurar/in-ear/sony-mdr-e9lpb-black/170785.9292/?gclid=EAIaIQobChMIiKDAmJjG5AIVlg8YCh0QjggOEAQYAyABEgLPPvD_BwE) för samma hörlurar har dock många i kommentarerna  skrivit att dom är jättedåliga, bl.a: "Hade ett par gamla sonylurar som jag köpte för runt 100-lappen som var helt ok men dessa är inte ens i närheten."


därför blir jag såklart fundersam ändå att det kanske inte är likadana hörlurar längre, fastän dom ser ut som det. 

men hittade också likadan på den här hemsidan (https://www.dealonnet.se/produkt/sony-horlurar-mdr-e9lpb/), där dom istället kostat så mycket som 230 kr. och av vad jag kan se när jag kollar produktbeskrivningen så ska netonnet/cdon och dom dyrare vara precis likadana? 


hoppas nån har orkat läsa igenom hela och kanske kan hjälpa haha :) 
verkar vara svårt att hitta just hörsnäckor nuförtiden? men det är såna jag trivs bäst med. och vill såklart inte köpa några värdelösa på typ clas ohlson.